Wie ben ik

 

 

Dit. Die met die gele trui.

 

Aardig, rustig, nuchter type. Ik kan heel goed dingen van alle kanten bekijken. Best lastig voor mezelf om besluiten te nemen, maar erg handig om mee te denken met jou. 

Ik ben gek op vrolijke, felle kleuren (geel!), de voldoening van een mooie tekening en de reclame van CoolBlue. Ik laat me graag verrassen door originaliteit én, … guilty pleasure, ik zing graag keihard mee met Sia.

 

Ik heb enorm veel zin om een tegengeluid te geven aan de prestatie- en vergelijk-maatschappij. Die vind ik steeds irritanter. Ik wil niet weten wat je allemaal beter kunt dan een ander, ik wil weten wie jìj bent en wat jou blij maakt. Los van alles en iedereen. 

Wat mensen irritant aan mij vinden? Dat ik eigenwijs ben (beetje maar hoor) en details opmerk. Klopt. En dat ik soms hard meezing met Sia.

 

Heb je nu het idee dat je met mij wilt kennismaken om te verkennen wat er mogelijk is? Yes! Jouw eerste idee is al een knaller.

Daarom bijna gratis. Van € 1749, nu voor € 25. Omdat jij het bent en we niet altijd serieus hoeven te doen.

 

Sla de bladzijde om voor de contactgegevens.

 

(en in het bezit van tig diploma’s, certificaten en ervaring in onderwijs en coaching/training, maar ja, dan haal ik bovenstaande opmerking over de prestatiemaatschappij deels onderuit…)