Wie ben ik

 

 

Dit. Die met die gele trui.

 

Aardig, rustig, nuchter type. 

Ik ben gek op vrolijke, felle kleuren (geel!), de voldoening van een mooie tekening en de reclame van CoolBlue. Ik laat me graag verrassen door originaliteit én, … guilty pleasure, ik zing graag keihard mee met Sia.

 

Ik heb enorm veel zin om een tegengeluid te geven aan de prestatie- en vergelijk-maatschappij. Die vind ik steeds irritanter. Ik wil niet weten wat je allemaal beter kunt dan een ander, ik wil weten wie jìj bent en wat jou blij maakt. Los van alles en iedereen. Oh, en ik noem mezelf geen coach (ben ik wel) of therapeut (ben ik niet). Ik ben gewoon Aukje.

“Ja maar, wat dóe jij dan voor werk?” Ik doe wat ik leuk vind! Ik schrijf, ik lees, ik praat (vooral over creativiteit en onderwijs), ik luister en ik help jou. Zodat de wereld stukje bij beetje kleurrijker en origineler wordt. Best ambitieus eigenlijk, maar wel erg leuk.

 

Wat mensen irritant aan mij vinden? Dat ik eigenwijs ben (beetje maar hoor) en details opmerk. Klopt. En dat ik soms hard meezing met Sia.

 

Heb je nu het idee dat je met mij wilt kennismaken om te verkennen wat er mogelijk is? Yes! Jouw eerste idee is al een knaller.

Kennismaken, even aftasten of dit wat voor je is, prima! Het is gratis. Want jij wilt natuurlijk wel eerst weten of wij een    -kLiK-   hebben. Ik ook.

 

Sla de bladzijde om voor de contactgegevens.

 

(Natuurlijk ben ik in het bezit van tig diploma’s, certificaten en ervaring in onderwijs en coaching/training, maar ja, dan haal ik bovenstaande opmerking over de prestatiemaatschappij deels onderuit… Maar je bent bij mij in goede handen hoor!)