Algemene voorwaarden

 

 

Ook ik ontkom er niet aan. Volgens de geleerden moet ik “algemene voorwaarden” opstellen. Zodat jij duidelijk weet welke rechten en plichten jij en ik hebben. En ik mijn risico’s verklein.

Dus hier komen ze:                                                                                                                

 

  • Amuseer je
  • Gedraag je meer als kind
  • Focus op ideeën
  • Heb een alles-kan-mentaliteit
  • Laat je verrassen

 

nimble_asset_cropped-aukje_dijkstra-favicon

Wat betreft betalingen en afspraken: daar komen we gezamenlijk uit. Prijzen staan vermeld op de website (dus daar word je niet door verrast). Ik word er niet rijk van, jij niet blut. Ik ga er vanuit dat je netjes op tijd betaalt en dan ben je natuurlijk een volgende keer weer van harte welkom. Ik dreig niet met incassobureaus, want ik ga uit van de goedheid van jou.

 

En als je mijn KvK nummer wilt weten: 81021909 vond ik wel een mooie. Geen idee wat je ermee gaat doen.

 

O ja, ik zorg goed voor je wanneer je bij mij bent. Wat je daarna doet met mijn tips, adviezen en wijze raad, is volledig aan jou natuurlijk. Mocht je de wereld veroveren met jouw ideeën, dan zou ik het wel fijn vinden wanneer je me nog eens noemt als inspirator. Alle credits en verantwoordelijkheid gaan natuurlijk volledig naar jou.

 

Heb je nu een glimlach rond je mond, dan kun je bij mij aankloppen. Mocht je nog niet gelachen hebben, dan verwijs ik je door naar collega’s die harde voorwaarden op papier hebben en werken met stappenplannen, methodes en formulieren. Jij kiest wat bij jou past! (Tot gauw!)

 

Voor vragen of onduidelijkheden kun je me bereiken op telefoonnummer 0630571627 of via de mail info@aukjedijkstra.nl

 

 

www.aukjedijkstra.nl

KVK-nummer: 81021909

BTW-id: NL003519966B94

Rekeningnummer: NL67 INGB 0442 0975 57