Aanbod

Hoe goed ken jij jezelf eigenlijk? Twijfel jij wel eens aan jezelf? Weet jij wel waarom je de dingen doet zoals je ze doet of juist niet doet? Wat jou tegenhoudt? Hoe kom jij aan je sterke en je zwakke kanten?

Ben jij wie je wilt zijn?

 

Met mijn ZELFBEELD-bevorderingsdienst help ik jou om jezelf (nog) beter te leren kennen. Zodat jij jezelf nóg leuker gaat vinden (let op: dat is besmettelijk!) en je een beeld creëert dat goed past bij de werkelijkheid. Of dat je eindelijk durft te kiezen voor… ja voor wat eigenlijk?

Goed voor je zelfvertrouwen. 

 

In één ontspannen sessie breng ik jou in contact met je onderbewuste. Daar waar informatie opplopt, waar alleen jij bij kunt. Zonder hypnose dus hè, gewoon lekker in jouw verbeelding. Door middel van visualisaties en intuïtieve tekeningen. En creativiteit. Want dat komt uit het onderbewuste, mits je het toelaat.

Is verrassend eenvoudig toegankelijk en bevat een megaberg aan informatie die jou verder kan helpen. Waardoor je je vraag beantwoord krijgt, misschien zelfs wel weet wat je wilt en opruimt wat je dwars kan zitten. Of nèt die ene oplossing krijgt waar je nog niet aan had gedacht. 

(Even een klein weetje: je gebruikt maar 5% van je brein om bewuste beslissingen te nemen. 95% is voor je onderbewuste… Nieuwsgierig naar? Ik wel!)

 

Ik neem alle tijd voor je. Na de visualisatie praten we na en krijg je de tijd om de opgedane informatie creatief te verwerken. Per sessie vraag ik € 50. Of € 45 en een cadeautje.

 

Heb je he-le-maal niks met visualisaties? Geeft niks! Dan verzinnen we wat anders. Lukt ook. Heb je niks met creativiteit? Hmm. Dat kan ook, maar dan wordt het hard werken. Goed om te weten: creativiteit is het vermogen om (nieuwe) dingen te bedenken of te creëren. Dus niet alleen punniken, zagen, schilderen, haken, boetseren enzovoort!