Aanbod

 

Waarschuwing: je wordt er vrolijker en nóg leuker van!


Creativiteit en ontwikkeling

Wil jij je verder ontwikkelen? Omdat je stilstaat, niet helemaal tevreden bent, het even niet weet of gewoon omdat het leuk is? Heb je (eigen) ideeën nodig?

In één ontspannen sessie breng ik jou in contact met je onderbewuste. Daar waar informatie opplopt, waar alleen jij bij kunt. En nee, ik breng je echt niet onder hypnose. Geen idee hoe ik je daar weer uit krijg…

Hoe dan wel? Met visualisaties / geleide meditaties / tekeningen. En creativiteit. Want dat komt uit het onderbewuste, mits je het toelaat. Is verrassend eenvoudig toegankelijk en bevat een megaberg aan informatie die jou verder kan helpen. Waardoor je je doel helder hebt, weet wat je wilt en opruimt wat je dwars kan zitten. Of nèt die ene oplossing krijgt waar je nog niet aan had gedacht.

(Even een klein weetje: je gebruikt maar 5% van je brein om bewuste beslissingen te nemen. 95% is voor je onderbewuste… Nieuwsgierig naar? Ik wel!)

Ik neem alle tijd voor je. Na de visualisatie praten we na en krijg je de tijd om de opgedane informatie creatief te verwerken. Per sessie vraag ik € 50. Of € 45 en een cadeautje.

 

Heb je he-le-maal niks met visualisaties? Geeft niks! Dan verzinnen we wat anders. Lukt ook. Heb je niks met creativiteit? Hmm. Dat kan ook, maar dan wordt het hard werken. Goed om te weten: creativiteit is het doorbreken van patronen, regels en gewoontes. En dus niet alleen maar tekenen en knutselen.

 

 

Creativiteit en ontspanning

 
Op dit moment heb ik de volgende workshops in mijn aanbod. Aangezien mijn creatiezucht onhoudbaar is, wisselt het aanbod regelmatig.
 
 
-… nieuwe workshops in de maak!
 
Geen zin om daar op te wachten? Geef je wensen door en ik ga kijken of ik je kan helpen. Doe ik graag!
 
 
 

 

Eén voorwaarde om je aan te melden:

je bent kleuter geweest. Het waarom vertel ik je graag persoonlijk.