Aanbod

 

Risico: Je wordt er vrolijker van (en je omgeving ook…).

 

Individuele begeleiding

Toevallig ken ik de leukste ruimte om jouw ideeën te verkennen. Kom maar checken. 

Mijn uurtarief is € 50, maar ik ben ook te porren voor € 45 en een cadeautje. Dan heb je mijn exclusieve aandacht, helemaal voor jou alleen. Waar jouw gekke, leuke, belachelijke, rare, gewone, niet-alledaagse en fantastische ideeën veilig op tafel mogen liggen. Dan ga jij blij weg, wetende dat jij dan die leukste ruimte ook hebt ontdekt. En heb jij jezelf een heerlijke oppepper in je zelfvertrouwen gegeven.

Met ruim 20 jaar onderwijservaring vind ik het ook heel bijzonder om dit aan kinderen mee te geven.

 

 

Workshops en cursussen

Momenteel gebruik ik de opgelegde rustperiode om de workshops en cursussen van mijn hoofd, via mijn handen hier op de website te krijgen.

Binnenkort vind je hier mijn workshops en cursussen (incl prijzen en data).  Ik hou van variatie, dus het aanbod wisselt regelmatig.

Stuur gerust alvast een berichtje wanneer je hier al blij van wordt, dan heb je als eerste een plekje op de voorste rij wanneer de situatie dat weer toelaat.

 

Voor wie niet kan wachten:

de cursus “Vrolijkheid” is in ontwikkeling. Wil je deze uitproberen met mij? Kosten voor deze try-out zijn €75 (daarna € 100) voor 3 à 4 dagdelen en dan krijg je er ook nog een boek twv €20 bij! Max. 2 personen.

 

 

 

Eén voorwaarde om je aan te melden:

je bent kleuter geweest. Het waarom vertel ik je graag persoonlijk.