Aanbod

 

Risico: Je wordt er vrolijker van (en je omgeving ook…).

 

Individuele activiteiten

Toevallig ken ik de leukste ruimte om jouw ideeën te verkennen. Kom maar checken. 

Mijn uurtarief is € 50, maar ik ben ook te porren voor € 45 en een cadeautje. Dan heb je mijn exclusieve aandacht, helemaal voor jou alleen. Waar jouw gekke, leuke, belachelijke, rare, gewone, niet-alledaagse en fantastische ideeën voor jouw kwestie veilig op tafel mogen liggen. Dan ga jij blij weg, wetende dat jij dan die leukste ruimte ook hebt ontdekt en zelf de oplossing hebt. En heb jij je zelfvertrouwen een heerlijke adrenalinestoot gegeven. Zeg het maar: waar gaan we het over hebben?

Met ruim 20 jaar onderwijservaring vind ik het ook heel bijzonder om dit aan kinderen mee te geven.

 

 

Workshops en cursussen

 
 
* Tekenen voor het slapen gaan
elke donderdagavond 1 à 2 uurtjes ontspannen tekenen. Het proces staat centraal, het resultaat is een cadeautje! Voor iedereen die denkt dat ie niet kan tekenen of het gewoon fijn vindt om te tekenen. (€15 per keer / 5x voor €60)
 
* Tekenspelletjes
voor kinderen vanaf 6 jaar met een volwassene. Op en top qualitytime. Samen plezier maken en een onvergetelijke herinnering creëren. Deze spelletjes kun je daarna ook prima thuis voortzetten (per duo €25)
 
* Visionboard
maak een persoonlijke collage en maak je dromen waar. Hier nemen wij uitgebreid de tijd voor (€ 35 pp incl materiaal en A3-lijst), het resultaat zal UNIEK zijn.
 
* Intuïtief tekenen
Ooit getekend wat er in je opkomt?  Na een geleide meditatie ga je in alle rust aan de slag. Het proces staat centraal, het resultaat is een cadeautje. Werkt heerlijk ontspannend! (€ 25 per dagdeel)
 
* Vrolijkheid (in ontwikkeling)
cursus voor volwassenen over vrolijkheid creëren en uit je omgeving halen
 
* Peptalk  (in ontwikkeling)
In een maatschappij vol controle, beoordeling, aanpassing en prestatiegerichte doelen, is het ook best lekker om te ontdekken wat jou bijzonder maakt. Want het gaat om wie je bent, niet om wat je doet.
 
 
Andere wensen? Maak het bespreekbaar met mij.
 
Neem contact op via het contactformulier en dan prikken we een datum!
 

 

 

 

Eén voorwaarde om je aan te melden:

je bent kleuter geweest. Het waarom vertel ik je graag persoonlijk.